Pogoji poslovanja

Spletna stran LetalskeKarte.eu, deluje kot oglaševalec partnerskih strani. Spletna stran vam ponuja podroben opis različnih storitev, kot jih najdete na spletni strani. Spletna stran LetalskeKarte.eu oglašuje naslednje partnerske programe: iskalnik letalskih kart (travelpayouts.com), iskalnik hotelov in drugih nastanitev (booking.com), Google Adsense oglasi (www.google.com/adsense), v nadaljevanju partnerske strani. Ko stranka želi opraviti rezervacijo na eni izmed zgoraj navedenih partnerskih strani, bodo preko iskalnikov, preusmerjeni na stran partnerja, kjer bodo opravili rezervacijo do konca. Spletna stran LetalskeKarte.eu  ni odgovoren za opravljene rezervacije, ki jih stranka opravi na partnerski spletni strani, saj spletna stran LetalskeKarte.eu  le oglašuje njihove storitve. Za vsa podrobnejša vprašanja glede storitev partnerskih strani, se obrnite na kontakte navedene na posamezni partnerski strani. Vse rezervacije, ki jih stranke opravijo preko naše spletne strani, so v domeni partnerske strani, kjer je stranka opravila rezervacijo. Za vsa podrobnejša vprašanja glede storitev partnerskih strani, se obrnite na kontakte navedene na posamezni partnerski strani. Spletna stran LetalskeKarte.eu je namenjena zgolj v zabavne namene.

Partnerski program Booking.com

Stranka v iskalnik vnese želeno destinacijo, datum prijave in datum odjave ter pritisne na gumb išči. Stranka bo v novem zavihku preusmerjena na spletno stran ponudnika (Booking.com), kjer se ji pokažejo rezultati njenega iskanja in kjer lahko opravi rezervacijo. V kolikor ima stranka vprašanje glede rezervacije, naj se obrne na podporo na spletni strani Booking.com. Stranki je na voljo tudi oddelek pogosta vprašanja in pogoji poslovanja, kjer lahko najde pomembne informacije.

Partnerski program travelpayouts.com

Stranka v iskalnik vnese želeno destinacijo (odhodno letališče in letališče prihoda), datum odhoda in datum povratka, izbere vrsto poleta (povratni, enosmerni) ter pritisne na gumb išči. Stranki se v istem oknu pokažejo najcenejši letalski ponudniki (cenovno od najnižjega do najvišjega). Stranka izbere ceno, ki ji najbolj odgovarja, na kar se ji odpre novo pop-up okno, kjer ji ponudi enega ali več ponudnikov, kjer lahko stranka opravi rezervacijo do konca.  Ko klikne na izbranega ponudnika se ji v novem oknu odpre iskalnik, kjer stranka vnese še število oseb, ki potujejo in pritisne nadaljuj. V zadnjem koraku je preusmerjena na spletno stran ponudnika, ki ga je izbrala v zgoraj opisanem procesu in kjer do konca opravi rezervacijo letalske karte. Za vsa vprašanja glede rezervacije letalske karte naj se stranka obrne na ponudnika kjer opravlja rezervacijo.

Stranka naj, pred rezervacijo, vedno prebere pogoje poslovanja, ki veljajo na ponudnikovi spletni strani, kjer opravlja rezervacijo, saj spletna stran LetalskeKarte.eu ne odgovarja za kakršnekoli napačne rezervacije in druge težave, ki so nastale v postopku rezervacije.

Zaupnost podatkov

Izjava o zaupnosti podatkov

Letalskekarte.eu se obvezujejo varovati podatke osebne in zaupne narave obiskovalcev naše spletne strani. Obvezujemo se, da ne bomo pod nobenim pogojem brez Vašega dovoljenja prodali, dali na uporabo, posredovali niti kopirali Vaših osebnih ali poslovnih podatkov tretjim osebam,vendar le v primeru, da to zahteva provosodni organ. Podatkov ne bomo uporabljali na način, ki bi bil škodljiv Vam ali kateri tretji osebi.

Zbrane podatke bomo uporabljali na način (kot sledi):

  • za razvoj in razširitev vsebine naše spletne strani.

Rezerviraj letalsko karto.